Skip to content

SHIHNI VIDEOT TONA

Në kanalin tonë në YouTube, do ti gjeni videot që do t'ju shpjegojnë se si të arrini një klimë të qëndrueshme dhe një shpërndarje optimale të ajrit!

VENTILIMI I ZYRËS DHE KANALI I TEKSTILIT

Për të bërë punën më komode dhe për të rritur produktivitetin e punonjësve në nivelin e duhur, është e nevojshme të sigurohet një mikroklimë cilësore. Sistemi i mirë i ventilimit, që siguron ndërrimin e duhur të ajrit, qarkimin e këndshëm dhe tërheqjen e barabartë, pa ndjenjën e ftohtësisë, sigurisht që rrit produktivitetin e punës.

 

PARANDALIMI I DEVIJIMIT TË RRYMËS SË AJRIT

Xhepat e tekstilit janë krijuar për të parandaluar devijimin e ajrit që del nga perforimet. Kjo zgjidhje bazohet në kombinimin e dy rrjedhave ajrore me shpejtësi të ngjashme. Ajri i nxjerrë nga vrima e fundit në varg drejtohet në një kënd të caktuar ndaj rrjedhës ajrore nga perforimet duke përdorur xhepin e tekstilit dhe kështu stabilizon devijimin e rrjedhës nga perforimet.

 

SKEMAT E INSTALUARA TË KANALEVE TË TEKSTILIT

Kanalet e tekstilit Prihodës janë zgjidhja më e mirë për shpërndarjen e ajrit në zyre, shkolla, dyqane, restorante, hapësirat publike si pishinat dhe dhomat e pritjes, palestrat, magazinet, shtëpitë e xhamit, dhe fabrikat prodhuese.

PATENTI I KANALEVE TË TEKSTILIT

Mikroperforimet janë inovacion fantastik i mbrojtur me patentë! Ato janë vrima të vogla të formuara me laser që lejojnë shpërndarjen fleksibile të ajrit me shpejtësi të ulët. Përmes në mënyrë të barabartë mund të furnizojmë ajër të ftohtë, të dendur ngadalë. Difuzorët me mikroperforime sigurojnë ventilim të këndshëm pa ndjenjën e ftohtësisë për hapësira si zyret, klasat, baret, restorantet dhe objektet e ngjashme.

MONTIMI I KANALEVE TË TEKSTILIT

Montimi i kanaleve të tekstilit është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë. Përafërsisht duhet vetëm 20% të kohës që kërkohet për instalimin e kanaleve të metalit. Ka shumë mënyra të ndryshme për varjen e kanaleve të tekstilit dhe kemi gjetur zgjidhje efektive për çdo situatë montimi.

 

PESHË E VOGËL

Difuzorët dhe kanalet e tekstilit peshojnë më pak se 5% të peshës totale të kanaleve të metalit. Ata janë të lehtë për tu manipuluar dhe përfaqësojnë një ngarkesë minimale për strukturat e kulmave.

 

TRE SEKONDA PRIHODA KANALE NË ÇDO NGJYRË, TON, MOTIV

Falë teknologjisë Prihoda ART, mund të zgjidhni ngjyrën ose motivin grafik sipas dëshirës së klientit dhe ta integroni atë me dizajnin e brendshëm.

 

VENTILIMI NUK DUHET TË JETË I MËRZITSHË

Teknologjia e ngjyrosjes së tekstilit jep kanaleve tona të ventilimit një dimension estetik të ri dhe ata bëhen pjesë interesante e brendshme. Prodhojmë difuzorë në çdo ngjyrë të grafikonit të Pantone dhe/ose me çdo dizajn, fotograf, imazh, logo ose shkrim. Ngjyrat ose imazhet nuk do të zbehen as me larje të rregullta të shumëfishta.

 

AVANTAZHET E KANALEVE TË TEKSTILIT PRIHODA

Prihoda ka patentë për mikroperforime dhe një varg teknologji tjera që arrijnë rezultatet më të mira në shpërndarjen e ajrit.

 

KANALIZIMET E TEKSTILIT PRIHODA

Prihoda Croatia është përfaqësues ekskluziv i kanaleve tekstilore në Kroaci. Falë teknologjisë udhëheqëse dhe përshtatshmërisë ndaj ndryshimeve, mbulojmë pothuajse të gjitha nevojat për shpërndarjen e ajrit në fabrikat prodhuese, zyra, restorante, palestra, qendra tregtare, institucione arsimore, magazine, kuzhina dhe të tjera.