Skip to content

KANALET E TEKSTILEVE

Difuzitorët e teksitlit janë instrument univerzal për shpërndarjen e qëllimshme të ajrit në një hapësirë. Ata mbulojnë gjithë gamën e lëvizjes dhe shpërndarjen e ajrit që përdoret në praktikë. Kanalet e tekstilit përcjellin ajrin në destinacion pa difuzion dhe të gjithë kanalet tona ajrore janë të bërbëra nga pelhura posaçërisht e zhvilluar dhe e qëndrueshme poliester.

Kanalet e tekstilit kanë disa emra që përdoren në praktikë: çorape/krah ajrorë, difuzorë tekstili, kanalet ajrore, tuba te pëlhurave ose kanale të pëlhurave, thesajtë e lëkurës, kanale të qepura...

KANALET E TEKSTILEVE

Kanalet e tekstilit mund të jenë të prerjeve të ndryshme, madhësisë dhe gjatësisë së ndryshme brenda intervalit teknik. Dizajni i preferuar bazohet gjithëmonë në kërkesat e klientit.

 

SHPËRNDARJA E AJRIT

Difuzorët e tekstilit lejojnë kombinimin e lirë të elementeve të ndryshme të shpërndarjes së ajrit, duke mbuluar gjithë gamën e shpërndarjes së ajrit që përdoret në jetën reale.

 

MATERIALET

Përdorim tekstile posaçërisht të zhvilluara të poliesterit që kaluan zhvillim të konsiderim për të arritur një vlerësim të lartë i përdorshmërisë dhe estetikës.

 

RISITË DHE SPECIALITETE

Kemi sjellë disa risi teknike dhe përmirësime në treg.
Ne jemi pronarë të disa patentave. Çdo kërkesë e re e klientëve ne e konsiderojmë si mundësi për përmirësim.

 

PASTRIMI DHE MIRËMBAJTJA

Difuzorët e tekstilit mund të lahen në lavatriçe të zakonshme. Etiketat
për larje me simbolet e duhura janë të qepura tek zinxhiret në secilën pjesë të difuzorit.
E gjithë procedura është shumë e thjeshtë dhe efektive.

 

JETËGJATËSIA E PRODUKTIT DHE GARANCA

Difuzorët tonë të tekstilit kanë një jetëgjatësi të gjatë. Ata nuk janë të prirur ndaj korrozionit ose dëmtimmit të materialeve. Për shumicën e tekstilit japim një garanc prej 10 vitesh.

 

INSTALIMI

Në krahasim me kanalet e metalit, montimi i difuzorëve të tekstilt është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë. Ne ofrojmë shumë opsione të rripave të përshtatshëm për lloje të ndryshme të punës ose hapësirave.

 

Lejonani të të përgatisim një zgjidhje të personalizuar për ju