Skip to content

APLIKIMET

DIFUZORË TEKSTILI PËR ÇDO NDËRTESË

Difuzorët tonë të tekstilit janë instaluar në ndërtesa të ndryshme në sektorin publik, industrial dhe tregëtar. Ne vlerësojmë të gjithë klientët tonë dhe çdo projekt është i rëndësishëm për ne, pavarësisht nga madhësia e tij.

          70.000+
      Porosi te ekzekutuara
      10.000.000+ m²
        Difuzorë të qepur
          70+
Vende ku esportojmë produktet tona