Skip to content

AVANTAZHET

NJË INVESTITOR I MENÇUR NUK DO TE HEZITOJË

E ardhmja ju përket kanalëve dhe difuzorëve të tekstilit. Në krahasim me kanalët tradicionale prej metali, kanalët dhe difuzorët e tekstilit kanë avantazhe EKONOMIKE, TEKNIKE, HIGJENIKE, EKOLOGJIKE DHE ESTETIKE. Prihoda, s.r.o është ndër prodhuesit më të mëdhenj në botë.

CFD1-1024x707
yes2

LËVIZJA E AJRIT SIPAS KËRKESAVE TË CAKTUARA

Të gjitha kanalët tanë të tekstilit japin një shpërndarje të përshtatshme të ajrit. Mund të lahen në lavatriçe dhe lehtë instalohen. Janë në dispozicion më ngjyra dhe motive grafike të ndryshme. Janë të lehtë dhe kanë jetëgjatësi të gjatë.

 

no2

KANALËT METALIKE

Shpërndarja e pabarabartë e ajrit. Ajri rrjedh vetëm rmes disa daljeve, që në disa pjesë krijojnë tundim dhe çojnë në ventilim të pamjaftueshëm.

 

pračka-1024x576
yes2

PASTRIMI DHE MIRËMBAJTJA E PËRKYER

Është i vetmi lloj i kanalit që mund të pastrohet plotësisht duke u larë në lavatriçe, duke përdorur dezinfektues.

 

no2

KANALET METALIKE

Nuk mund të pastrohen 100%, veçanërisht kur bëhet fjalë për rrjetet më komplekse të shpërndarjes së ajrit. Mirëmbajtja është veçanërisht e shtrenjtë dhe e gjatë.

 

proc_animace_2-1024x694
yes2

INSTALIMI I SHPEJTË

Instalimi i kanalit të tekstil është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë. jDo ju nevojitet vetëm për 20% e kohës që do ju ishte dashtë për instalimin e kanalit metalik.

 

no2

KANAET METALIKE

Instalimi i kanaleve të rënda metalike është i gjatë dhe kërkon kohë dhe aftësi teknike.

proc_prihoda_art-1-1024x768
yes2

PAMJA SIPAS KËRKESES

Falë teknologjisë Prihoda ART, mund të zgjidhni çdo ngjyrë ose motiv grafik. Në atë mënyrë kanali juaj mund të shërbejë si hapësirë reklame ose të përshtatet plotësisht me hapsiren e ambientit.

no2

KANALET METALIKE

Pamja e ftohtë dhe e mërzitshme me mundësi të vogla të ndryshimit.

 

111
yes2

KURSIMI I KOSTOS

Nuk nevojiten grila tradicionale të kanaleve pasi që produktet tona kanë elemente të përshtatshme për shpërndarjen e ajrit, izolimin ose zëvendësuesit e zhurmës. Transporti është gjithashtu i lirë falë peshës të produkteve tona dhe faktit se mund t'i përdredhim dhe vendosim në kutija të vogla.

no2

KANALET METALIKE

Kostoja e lartë e çdo elementi të veçantë për shpërndarjen e ajrit, instalimi i shtrenjtë dhe vënia në punë.

proc_hmostnost
yes2

PESHA E VOGËL

Difuzorët dhe kanalet e tekstilit peshojnë më pak se 5% të peshës së përgjithshme të kanaleve metalike. Me ta lehtë manipulohet dhe kanë ngarkesë minimale për strukturat e kulmit.

 

no2

KANALET METALIKE

Pesha e madhe pengon manipulimin dhe transportin si dhe shkakton ngarkesë për konstruksionin e kulmit të ndërtesës.

 

proc_kondenzace-2-2
yes2

PA KONDEZIM

Përdorimi i tekstilit të depërtueshëem eleminon rrezikun e kondenzimit të ujit në sipërfaqen e kanalit.

 

no2

KANALET METALIKE

Vjen deri te kondenzimi dhe kanali duhet të izolohet.