Skip to content

Kanalet e tekstileve - Arti dhe shkenca e shpërndarjës së ajrit

Njohuritë e plota të rrjedhjes së ajrit në hapësirë janë bazë e punës sonë.
Si rrjedhojë e viteve të gjata të punës dhe studimit si kompani Prihoda, kemi arritur ta bëjmë një varg të plotë zgjidhjesh teknologjike të reja dhe posedojmë disa patente. Kanaleve tona të tekstilit mund t'u ipet çdo ngjyrë dhe motiv i ndryshëm.

Prihoda ART

Prodhojmë kanale të tekstilit të me ngjyra të ndryshme pasi që ato dallohen për veçantinë e tyre.

RISITIË TONA

Më shumë inovacione inteligjente në shpërndarjen e ajrit.
iše pametne inovacije u distribuciji zraka.

KANALET E TEKSTILIT DHE DIFUZORËT

Difuzorët e tekstilit janë instrumente të përgjithshme të synuara për shpërndarjen e ajrit në hapsirë. Ata mbulojnë gjithë rrjedhjen dhe shpërndarjes e ajrit I cili përdoret në praktikë. Kanalet e tekstilit shpërndajnë ajrin drejt destinacionit pa difuzion dhe të gjithë kanalet tona ajrore janë përbërë nga materiali i posaçëm I poliesterit të fortë dhe të qëndruar.

Kanalet e tekstilit kanë disa emra që përdoren në praktikë; çorape/krah ajrorë, difuzorë tekstili, kanalet ajrore, tuba te pëlhurave ose kanale të pëlhurave, thesajtë e lëkurës, kanale të qepura...

ARSYET PËR TË ZGJEDHUR PËLHURË

Të gjitha kanale tona të tekstilit ofrojnë shpërndarjen e përshtatshme të ajrit.
Mund të lahen në lavatriçe dhe janë të lehta për t'u instaluar. Ofrohen me ngjyra të veçanta ose me motive grafike të ndryshme. Janë të lehta dhe kanë një jetëgjatësi të gjatë.

 

SOFTVERI AIR TAILOR

Kemi zhvilluar softver-in tonë të personalizuar Air Tailor I cili mundëson përcaktimin e porosive deri në detajet më të hollësishme. Rezultatet shfaqen grafikisht në formë të projeksionit hapësinor.

 

NËNA KELLY, HOLANDË

Ky restorant i sapo hapur që ndodhet ndër Stadiumit Olimpik në Amsterdam vlerësohet shumë mirë në renditjen e restoranteve në portalin TripAdvisor. Ka shumë arsye për tu vizituar. Specialitetet kryesore të pjatave janë karavidhet dhe pula, dhe pothuajse të gjitha në restorant janë në ngjyrën roze. Falë zgjidhjeve tona Prihoda Art, arritëm ti prodhojmë difuzorë me ngjyrë RAL3015 te cilën ata dëshiruan dhe rezultati është me të vërtet unik!

QENDRA SPORTIVE EBBW, HOLANDË

Ky instalim i shkëlqyeshëm kombinon një dizajn të kujdesshëm, saktësine e rrjedhjes së ajrit, ide të guximshme për vendosjen e difuzorëve, zgjedhje të përsosura të ngjyrave dhe në fund instalacionin e përkryer.

DEPO I DJATHIT, HOLANDË

Difuzorët me shpërndarje të kujdesshme të ajrit të instaluara në depo për djathë janë faktor shumë i rëndësishëm në procesin e përbërjes së djathit. Shpejtësia e tepërt e rrjedhjes së ajrit do të shpejtonte tharjen e djathit dhe do të shkaktonte humbjen e pakëndshme të peshës dhe vëllimit. Dyshe të vogla tekstili me diametër 40 mm shpërndajnë ajrin në nivel të dyshemeve midis mbajtësve me një shpejtësi të dëshiruar prej 1 m/s.

RRETH NESH

Kompania Prihoda është një nga prodhuesit kryesorë dhe më të mëdhenj të kanaleve të tekstilit dhe difuzorëve në botë! Kjo kompani, e cila u themelua në vitin 1994, ende është në pronësi të themeluesit Zdeněk Příhoda I cili drejton kompaninë. Gjatë viteve, kompania ka përjetuar zhvillime të rëndësishme, si dhe prodhimet që ajo i prodhon.


Në Kroaci, për të gjitha produktet, kompania ka një filiale drejtpërdrejtë, PRIHODA Croatia d.o.o.