Skip to content

ПРИМЕНА

ТЕКСТИЛНИ ДИФУЗЕРИ ЗА СЕКОЈА ЗГРАДА

Нашите текстилни дифузери се инсталирани во различни згради од јавниот сектор, индустриски и комерцијални сектори. Ние ги цениме сите наши клиенти и важен ни е секој проект, без оглед на неговата големина.

          70.000+
  завршени нарачки
      10.000.000+ m²
        сошиени дифузери
          70+
земји во кои ги извезуваме нашите
производи