Skip to content

Добра вентилација – квалитетно учење

June 12, 2023

Што ја спречува добрата вентилација во училиштата? Добрата вентилација на просторот доби на значење со ширењето на ковид пандемијата. Но,…

Prihoda иновации: прилагодливи млазници

November 28, 2020

итуација: Дистрибуцијата на воздухот не може да се утврди за време на процесот на проектирање или е потребно прилагодување на…

Prihoda Art – како вентилацијата стана интересна!

April 4, 2022

  Вентилацијата не мора да биде здодевна! Технологијата на боење на тканината,  Prihoda Art , им дава на нашите текстилни канали…

Prihoda текстилни канали во пракса – решенија по Ваша мерка

March 10, 2022

Примената на Prihoda текстилните канали е многу широка и опфаќа објекти од различни намени како што се ресторани, училишта, базени,…

Вентилација во болниците – хигиена и удобност

March 13, 2023

Чистота без напор Вентилацијата на болниците претставува многу специфичен предизвик. Барањата на болниците и другите здравствени институции одат подалеку од…

Зошто да изберете текстилни канали?

March 22, 2022

Sustavi tekstilnih kanala pružaju nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalne sustave. Текстилните канални системи нудат неколку предности во однос на…

Текстилни канали во пракса

December 17, 2020

Prihoda текстилните канали и дифузерите се универзален инструмент за целна дистрибуција на воздух. Нивната примена е многу широка и вклучува…

Текстилни канали и вентилација во магацини

April 20, 2022

Не е лесно да се постигне соодветна вентилација во магацините. Транспорт на големи количества воздух низ простори со значителна големина…

Вентилација на продажниот простор: подобро шопинг искуство со Prihoda текстилните канали

January 9, 2023

Замислете дека сте на шопинг. Како што влегувате во просторот, се чувствувате опкружени со задушувачки, застоен воздух. Лежерната прошетка низ…