Skip to content

Tekstilni kanali i zdravlje – Covid19 virus

SMANJITE RIZIK OD INFEKCIJE KVALITETNOM DISTRIBUCIJOM ZRAKA – KROZ TEKSTILNE KANALE

Ventilacijski sistemi efektivno smanjuju koncentraciju zagađivača, odnosno virusa u zraku unutar prostorije. Unošenjem više svježeg zraka razrjeđuju se onečišćenja u zatvorenom prostoru. Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao je naputak kako je u svim javnim ustanovama nužno osigurati adekvatni i pravilno funkcionirajući sustav ventilacije. Kvalitetna ventilacija u stambenim i radnim prostorijama zgrada nužna je pretpostavka za očuvanje zdravlja, kao i pune radne sposobnosti.
Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti savjetuje redovito održavanje i čišćenje klimatizacijskih sustava.

PRIHODA TEKSTILNI KANALI ISPUNJAVAJU VISOKE HIGIJENSKE STANDARDE, ZBOG ČEGA SU IDEALAN IZBOR ZA DISTRIBUCIJU ZRAKA.

  • lako ih je prati i dezinficirati
  • imaju antibakterijski pokrov koji onemogućava rast bakterija i ostalih mikroorganizama na njihovoj površini
  • Prihoda tekstilni kanali su izrađeni isključivo od higijenskih materijala

 

Prilikom pranja tekstilnih kanala moguće je koristiti odgovarajuće kemikalije koje sa sigurnošću ubijaju sve viruse na tekstilnim kanalima. Druga je opcija korištenje generatora ozona, pri čemu nije potrebno
rastavljati tekstilne kanale.

Prihoda tekstilni kanali idealni su za uporabu u različitim javnim objektima te u industrijskim pogonima. Između ostalog, mogu biti korišteni u bolnicama, laboratorijima ili centrima za testiranja. Tekstilni kanali za projekte te namjene proizvode se vrlo brzo, pri čemu možemo procesirati, proizvesti i isporučiti narudžbu u svega nekoliko dana.


Jersey Nightingale Bolnica, Jersey, Velika Britanija
Kao odgovor na COVID-19 epidemiju, u vrlo kratkom roku od svega mjesec i po dana, koristeći aluminijske profile izgrađena je bolnica za čak 180 kreveta. Kada više ne bude potrebna, građevina će biti rastavljena. U projektu poput ovog brzina izgradnje je ključna te do izražaja dolaze najbolja kolaborativna rješenja. Tekstilni kanali su idealno rješenje za privremene instalacije, odnosno građevine od aluminijskih profila jer su lagani, mogu se brzo proizvesti i instalirati, te se mogu precizno dizajnirati.
Ovisno o namjeni i specifikacijama, isti kanali mogu se koristiti i na drugim objektima.

Preuzmite naš promotivni letak

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.