Skip to content

Tekstilni kanali

Tekstilni difuzori predstavljaju univerzalan instrument za ciljanu raspodjelu zraka u prostoriji. Oni pokrivaju cijeli raspon protoka i distribucije zraka koji se upotrebljava u praksi. Tekstilni kanali prenose zrak do odredišta bez difuzije i u svi naši zračni kanali izrađeni us od posebno razvijene visoko izdržljive poliesterske tkanine.

Tekstilni kanali imaju nekoliko naziva koji se koriste u praksi; zračne čarape/rukavi (air socks), tekstilni difuzori, zračni kanali, platnene cijevi ili platneni kanali, platnene vreće, šivani kanali...

TEKSTILNI KANALI

Tekstillni kanali mogu biti različitih presjeka, različitih veličina i duljine unutar realnog tehničkog raspona. Izvedeni dizajn uvijek se temelji na zahtjevima kupca.

 

RASPODJELA ZRAKA

Tekstilni difuzori omogućuju slobodno kombiniranje različitih elemenata raspodjele zraka, čime pokrivaju cijeli raspon dosega protoka zraka koji se upotrebljavaju u stvarnom životu.

 

MATERIJALI

Upotrebljavamo posebno razvijene poliesterske tkanine koji su prošli znatan razvoj u cilju postizanja što veće uporabne i estetske vrijednosti.

 

INOVACIJE I SPECIJALNOSTI

Uveli smo nekoliko tehničkih izuma i poboljšanja na tržište. Vlasnici smo nekoliko patenata. Sve nove zahtjeve kupaca doživljavamo kao priliku za poboljšanje.

 

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Tekstilni difuzori mogu se prati u običnim perilicama rublja. Oznake za pranje s odgovarajućim simbolima za održavanje ušivene su uz patentni zatvarač na svakom dijelu difuzora. Cijeli postupak vrlo je jednostavan i učinkovit.

 

VIJEK TRAJANJA I JAMSTVO

Naši tekstilni difuzori imaju dug vijek trajanja. Nisu skloni koroziji ili drugom propadanju materijala. Za većinu tkanina dajemo 10-godišnje jamstvo.

 

INSTALACIJA

U usporedbi s limenim kanalima, postavljanje tekstilnih difuzora vrlo je jednostavno i brzo. Nudimo mnogo opcija ovjesa koje su pogodne za različite vrste rada ili prostorija.

 

Dopustite da pripremimo prilagođeno rješenje za vas