Skip to content

O nama

Mi smo tvrtka srednje veličine koja se bavi proizvodnjom tekstilnih kanala i difuzora. Sjedišta naše tvrtke nalazi se u malom gradu Hlinsko, u Češkoj gdje tekstilna industrija ima višegodišnju tradiciju. Upravo odatle izvozimo svoje proizvode na sve kontinente i u više od 70 zemalja. Među najvećim smo proizvođačima platnenih kanala u svijetu. Tvrtka Prihoda, osnovana 1994. godine, i dalje je u vlasništvu osnivača Zdeněka Příhode koji njome upravlja.

Naša podružnica za područje Hrvatske nalazi se u gradu Zagrebu i zastupa naš cijelokupan program tekstilnih kanala i difuzora.

Tvrtka Prihoda Croatia d.o.o. ekskluzivni je zastupnik za Hrvatsku, Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

1

centar tvrtke za projektiranje i razvoj

4

proizvodna pogona

250+

zaposlenika

Povijest

Tijekom godina naši proizvodi, kao i naša tvrtka, prošli su kroz temeljni razvojni proces. Od prva tri stroja i dvije krojačice u iznajmljenoj radionici, do tvrtke s više od 200 zaposlenika koji rade na desecima modernih šivaćih strojeva raspoređenih u šest operativnih zgrada. Laserski strojevi za stvaranje perforacijia i mikroperforacija, a odnedavno i ultrazvučni strojevi za čisto spajanje tkanina postali su tehnološka nužnost. Oba ta stroja predstavljaju posebno razvijene alate za jednu specijaliziranu svrhu. U 2017. godini otvorili smo podružnice u Kini i Meksiku. Te tvrtke pružit će nam potrebne proizvodne kapacitete i uvjete za daljnje širenje na tržištima u Aziji i Americi.

Filozofija

Kao simbol naše tvrtke odabrali smo leptira. Učinili smo to iz dva razloga. Prvi je razlog razlikovanje naše tvrtke od proizvođača tradicionalnih limenih kanala. Oni su sivi i teški, dok su naši proizvodi lagani i razobojni. Lakoća povezana s kretanjem leptira odgovara lakoći prijevoza i instalacije naših proizvoda. Leptir je ujedno prikladan simbol za naš pristup okolišu, koji je, između ostalog, odražen i u uporabi tkanine izrađene od 100 % recikliranih
vlakana.

Uspjeh naše tvrtke zajednički je rad svih naših zaposlenika. Naš tim motiviranih ljudi svojim kreativnim razmišljanjem doprinosi stalnom unapređenju naših proizvoda i usluga. Tijekom godina uspjeli smo savršeno uskladiti sve naše aktivnosti i radne navike, djelomično i zahvaljujući minimalnoj fluktuaciji naših zaposlenika.

Održavanje dobrog i pozitivnog stava jedna je od tih navika. Organiziramo redovne zajedničke sastanke i svi distributeri su u bliskom kontaktu, jer mi smo „obitelj Prihoda“.

Značajke

POUZDANOST – Isporučivanje prvoklasne kvalitete u dogovorenim rokovima.

 

SPOSOBNOST ZA INOVACIJE – Rješavanje posebnih zahtjeva korisnika i povećanje mogućnosti naših tekstilnih difuzora.

 

ODGOVORNOST – Prihvaćanje pune odgovornosti za naše odluke, proizvode i usluge.

 

PARTNERSTVO – Izgradnja dugoročnih odnosa s našim kupcima, dobavljačima i kolegama na temelju  uzajamnog povjerenja.

 

AMBICIJA – Biti predvodnici na svjetskim tržištima u našem posebnom području.