Skip to content

Ventilacija tekstilnim kanalima u bolnicama – higijena i ugoda

Čistoća bez napora

Ventilacija bolnica predstavlja vrlo specifičan izazov. Zahtjevi bolnica i drugih zdravstvenih ustanova nadilaze puku udobnost i kvalitetu zraka; ventilacijski sustav u bolnici dio je sustava koji osigurava liječenje, pruža zaštitu od zaraze i sprječava širenje uzročnika bolesti zrakom. Higijena je ključna u pristupu ovakvim projektima.

Tekstilni kanali Prihoda jednostavni su za čišćenje; jednostavna demontaža i pranje u perilici rublja. Naši difuzori izrađeni su od tekstila dugog vijeka trajanja s certifikatom za sigurno korištenje u čistim sobama i laboratorijima. Antibakterijsko svojstvo kanala postižemo koristeći tehnologiju Dupont’s Silvadur, osiguravajući na taj način siguran dovod svježeg i čistog zraka u svakom trenutku.

 

Nježan protok zraka za savršenu udobnost

Higijena nije jedini kriterij za dobru ventilaciju u bolnicama; istraživanja pokazuju da udobnost pacijenata pospješuje njihov oporavak. Naši tekstilni kanali opskrbljuju prostor bolnica nježnim protokom zraka bez propuha zahvaljujući našoj jedinstvenoj tehnologiji usmjerenih mikroperforacija, koje se projektiraju točno za prostor u kojem će biti postavljene. Svi naši tekstilni sustavi izrađuju se po mjeri i s velikom preciznošću. Koristimo kombinaciju inovativnih difuzora kako bismo dizajnirali najpogodniji protok zraka, bez obzira na to radi li se o bolničkim hodnicima, uredima ili čitavim odjelima. Naš tim stručnjaka može postići nevjerojatno tihe sustave koji jamče udobnost pacijenata, osoblja i posjetitelja.

Prihoda Art

Nudimo tekstilne kanale u 9 standardnih boje. No, naše mogućnosti prilagođavanja estetici prostora, najbolje dolaze do izražaja Prihoda Art uslugom. Bilo koja boja ili grafički dizajn može se otisnuti na tekstilne kanale kako bi se stvorila ugodna okolina za pacijente i njihove obitelji.