Skip to content

Tektilni kanali u restoranima – unaprijedite udobnost restorana tekstilnim ventilacijskim sustavom

Tekstilni kanali idealno su sredstvo ventilacije kada želimo udobnost ljudi staviti na prvo mjesto. Uzmimo za primjer muzej ili umjetničku galeriju. Bilo kakva primjetna buka negativno utječe na doživljaj posjetitelja, odvlačeći ima pažnju od samih izložaka. Slično je i u trgovini odjeće; nitko ne želi isprobavati odjeću u hladnom prostoru na propuhu ili vrućem i zagušljivom. Navedeni problemi rješavaju se tekstilnim ventilacijskim sustavom; Prihoda tekstilni kanali će odraditi zadatak tiho i neprimjetno.

Restorani nisu iznimka. Restorani su različitih veličina i namjena, od udobnih rustikalnih obiteljskih restorana do sveučilišnih menzi velikih kapaciteta. Svi oni zahtijevaju ugodnu raspodjelu zraka kako bi osigurali zadovoljstvo svojih gostiju.

 

Prednosti unaprjeđenja udobnosti restorana

Ugodnost boravka u samom restoranu izravno je povezana sa zadovoljstvom i zadržavanjem gostiju unutar restorana, a time i sa zaradom. Istraživanja su pokazala kako je bolja poslovna strategija zadržavanje stalnih gostiju od usmjerenja na sticanje novih; stalni gosti troše više nego novi svakim dolaskom.

Odanost gostiju postiže se kombinacijom dobre usluge, optimalnog cjenika i ugodnog iskustva blagovanja. Zadnji od ovih čimbenika uvelike se oslanja na pravi ugođaj i ugodnu okolinu. Što točno čini dobar ugođaj?

  • dekor – estetski ugodna okolina pridonosi i ugodnom iskustvu
  • razina zvuka – glazba može pridonijeti dobrom ugođaju restorana, dok prevelika buka može negativno utjecati na doživljaj
  • temperatura i propuh – prehladan ili previše topao prostor može gostima biti vrlo neugodan, osjećaj propuha može prostor učiniti neosobnim i manje udobnim

 

Kako poboljšati udobnost restorana tekstilnim ventilacijskim sustavom

Tekstilni kanali idealan su izbor za prostore u kojima se osjećaj propuha mora svesti na najmanju moguću razinu. U restoranima gosti sjede i osjetljiviji su na osjećaj propuha i promjene temperature, što može biti problem ako je ventilirani zrak niže temperature nego zrak u prostoriji – npr. ako pokušavate rashladiti prostor. Najbolji način da se propuh/puhanje svede na minimum je pomno odabran i pomno dizajnirani difuzor.

Tekstilni kanali posebno se dizajniraju za svaki prostor kako bi maksimalno iskoristili ventilatorsku jedinicu i posebnosti prostora. Svi otvori ili sapnice na kanalu postavljeni su točno tako da raspodjeljuju zrak kako je potrebno i tamo gdje je potrebno. Tekstilnim kanalima osigurati ćete ravnomjernu i ugodnu raspodjelu zraka, bez naglih upuhavanja zraka ili promjena temperatura.

Također, s obzirom da se naši tekstilni kanali izrađuju po mjeri za svaki projekt, možemo osigurati najmanju moguću razinu buke našeg sustava, time osiguravajući i puno ugodniji prostor za goste restorana.

Zašto Prihoda?

Imamo dva desetljeća iskustva u dizajniranju rješenja s tekstilnim kanalima za restorane i trgovine. Analiziramo vaše specifične potrebe i zahtjeve te nudimo savjet i podršku stručnjaka kako bismo postigli željene rezultate.

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite da razgovaramo o vašim željama i potrebama, a mi ćemo se pobrinuti za čitav proces; od osmišljanja do proizvodnje te vam dostaviti tekstilne kanale koji pružaju idealnu raspodjelu zraka u Vašem restoranu.

Prihodini tekstilni kanali imaju desetogodišnje jamstvo za tekstil Classic i dostupni su u devet boja bez dodatne nadoplate.