Skip to content

Tekstilni kanali u praksi

Prihoda tekstilni kanali i difuzori predstavljaju univerzalan instrument za ciljanu raspodjelu zraka. Primjenjivost im je vrlo široka te uključuje objekte raznih namjena.

 

Obzirom na prilagodljivost dizajna i boja, naše tekstilne kanale možete naći u restoranima, hotelima i barovima, sportskim dvoranama i bazenima.

 

Također, često osiguravamo ravnomjernu ventilaciju u uredima, prodavaonicama i skladišnim prostorima. Zbog svoje male težine koriste se i za prostre privremenih instalacija, kao što su razne hale, izložbeni prostori i šatori za vjenčanja.

Zbog specifičnih svojstva materijala od kojih su izrađeni; mogu biti antibakterijski, antistatički, teško gorivi, vodootporni, (ne)propusni, lagani, teški… prisutni su u industrijama raznih namjena, od prehrambene industrije do čistih soba.

Svi naši tekstilni kanali omogućuju prilagođenu raspodjelu zraka. Mogu se prati u perilici rublja i lako ih je instalirati. Dostupni su u svim bojama i nijansama ili s različitim grafičkim motivima. Lagani su i imaju dug vijek trajanja.