Skip to content

SquAireTex – rješenje za lošu ventilaciju ureda

Idealna ventilacija ureda sa SquAireTex tehnologijom

Sjeli ste za svoj uredski stol i nekoliko trenutaka kasnije osjetili hladan propuh. Dok oblačite jaknu, bacate pogled na ured i primjećujete kako je svim vašim kolegama udobno. Ili je pak situacija drugačija, osjetite puhanje vrućeg zraka, pa se prostor oko vašeg stola – i to samo vašeg stola – čini zagušljiv. Zvuči poznato? Što ako postoji bolji način? S Prihodom, postoji: zove se SquAireTex.

Što je SquAireTex®?

SquAireTex je naše rješenje za lošu raspodjelu zraka koja je često prisutna u prostorijama sa spuštenim stropom kao što su uredi i recepcije. Osmišljen tako da se u strop ugrađuje poput stropne ploče, SquAireTex je inovativni stropni difuzor dizajniran da neprimjetno opskrbljuje prostor ventiliranim zrakom idealne temperature, bez propuha i bez puhanja vrućeg ili hladnog zraka u jednu točku u prostoru.

Koristeći kombinaciju tekstilnih džepova i otvora, ventilirani zrak se neprimjetno miješa sa zrakom u prostoru, time izbjegavajući česte probleme poput neugodno vrućih ili hladnih točaka u prostoru, propuha ili zagušljivog zraka na pojedinim mjestima. A s obzirom da je izrađen gotovo u potpunosti od tkanine, periv je u perilici rublja kao i naši tekstilni kanali.

Kada se SquAireTex može koristiti?

SquAireTex je pogodan za korištenje u bilo kojem prostoru sa spuštenim stropom. Napravljen je tako da teži manje od ploče u stropu koju zamjenjuje tako da za njegovo postavljanje nije potrebno dodatno učvršćivanje strukture, što instalaciju čini brzom i jednostavnom. Idealno je rješenje onda kada je potrebna tiha, ugodna i neprimjetna ventilacija prostora,  kao što je to u uredima ili liječničkim ordinacijama.

Nudimo tri vrste SquAireTex difuzora:

Swirl: naša najtraženija opcija. Ultrazvučno zavareni tekstilni džepovi omogućavaju tihi dovod zraka. Zrak se ispuhuje iz laserski oblikovanih otvora kako bi se postigla ugodna i neprimjetna raspodjela zraka. Ovaj dizajn pogodniji je za velike prostore.

Flow: dostupan u jedan ili dva smjera, ali i kao kutna opcija. Ovaj dizajn najbolji je izbor tamo gdje je potrebno usmjeriti ventilirani zrak, npr. pokraj zidova ili u kutovima prostorija.

Perfo: koristi samo laserski oblikovane otvore, bez tekstilnih džepova. Daje neprimjetan lokalni ispuh zraka.

SquAireTex možemo napraviti u bilo kojoj kombinaciji Prihoda Classic boja.