Skip to content

Čiste sobe i tekstilni kanali

Čiste sobe zahtijevaju pažljivo dizajniranje i vrlo precizne metode mjerenja kako bi se kvalificirale prema područjima primjene i zahtjevima kvalitete.
Kada govorimo o ventilaciji, tekstilni kanali su idealno rješenje za čiste sobe sa strogo kontroliranim mikrobiološkim i sterilnim uvjetima!

Prihoda standardni poliesterski kanali dobiveni su postupkom tkanja beskonačnih vlakana, zbog čega imaju glatki završni sloj koji je otporan na nakupljanje čestica i koji ne otpušta vlakna te je u skladu s normom ISO 4 (razred 10).

Kanali se jednostavno peru i dezinficiraju u komercijalnim perilicama rublja, a osjetljiva područja mogu se po izboru dodatno zaštititi s pomoću antimikrobne završne obrade.

Sustavi Prihoda tekstilnih kanala pružaju jedinstvenu ravnomjernu distribuciju zraka niske brzine koja je potrebna u čistim sobama čime se osigurava udobnost i sigurnost djelatnika bez utjecaja na laboratorijske/proizvodne procese.

Tekstilni kanali se lako mogu prilagoditi i novim i postojećim prostorima. Modularni sustavi dizajnirani po narudžbi, prema posebnim zahtjevima za svaki prostor, jednostavno se ugrađuju i održavaju.

 

Prihoda tekstilni kanali su kvalitetom standardno prikladni za čiste sobe i nalaze se na popisu UL-a/ULC-a.